Je eigen snoepje

Er kan een diversiteit aan afbeeldingen en logo's in snoepjes verwerkt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bedrijfsnaam, een jubileum of initialen bij een bruiloft. In de slideshow hierboven vind je een aantal voorbeelden.

Minimale afname van logo of tekst snoepjes is 2 kg (ongeveer 480 snoepjes). Het ontwerp van het logo of aantal letters is bepalend voor de minimale afname. Starttarief is € 50,- per kg, inclusief standaard verpakking. 

Snoepjes worden niet enkel verpakt. Vanaf 3 snoepjes kunnen we apart inpakken. Zie hieronder voor meer informatie over een 'Corona proof' traktatie.

Bestellingen van minder dan € 250,- moeten vooraf worden betaald. Voor bestellingen van boven de € 250,- moet een aanbetaling gedaan worden van een derde van de uiteindelijke factuur.

Ook kunnen lolly's op maat gemaakt worden. Met je eigen kleuren en smaken. Minimale afname is 12 loly's.

Neem contact (info@desnoepwerkplaats.nl) op voor meer informatie en een prijsopgave.

 

  • Traktatie
    Traktatie

    Een 'Corona proof' traktatie. Je kan kiezen hoeveel snoepjes en welke smaken. Tevens of er een sticker op moet komen met een boodschap. Vanaf € 0,50 per stuk (afhankelijk van hoeveelheid snoepjes). Minimaal 3 en maximaal 20…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2024 desnoepwerkplaats | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel