Verkooppunten

We werken hoofdzakelijk online. Op deze website zie je ons assortiment. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bieden we ook maatwerk. Informeer vrijblijvend naar de vele opties.

Mocht je geïnteresseerd zijn om onze producten in je eigen winkelassortiment op te nemen, neem dan contact op. We zijn doorlopend op zoek naar 'shop-in-shop' mogelijkheden. 

Je treft ons ook regelmatig op fairs of markten. Informatie hierover vind je op Instagram en Facebook. 

Jeppe Mix Store
In Jeppe Mix Store, Broederenstraat 45 in Deventer, zijn onze snoepjes sinds februari 2020 te koop. Meer informatie over Jeppe op www.jeppe.shop

Nordstil
Een deel van ons assortiment is vanaf maart 2021 te koop via webshop Nordstil. Nordstil brengt Scandinavië bij je thuis. Een met zorg geselecteerde collectie van Scandinavische merken. Duurzaam en uniek, veelal gemaakt door lokale ambachtslieden. Meer informatie op www.nordstil.nl.

De Kribbe
In de prachtige IJsselvallei, op de Wilpse klei, tref de De Kribbe. Een plek om even te onthaasten voor de koffie, de lunch, de borrel of diner. Met huisgemaakte taarten en lokale producten. Kijk voor een indruk op www.dekribbe.nl. (op dit moment geen producten De Snoepwerkplaats in de verkoop)

Vleesch van Plante
De Snoepwerkplaats heeft een leuke samenwerking met Vleesch van Plante. Ouderwets gerijpt, goed doorregen vleesch van hun eigen vleesras koeien. Beschikbaar in mooie porties. Lokaal. Puur ouderwets genieten. Kijk op www.vleeschvanplante.nl. (op dit moment geen producten De Snoepwerkplaats in de verkoop)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2023 desnoepwerkplaats | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel